U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

DE GEDURFDE
OPEL GRANDLAND X

De Opel Grandland X is een ruime SUV met een stijlvol design. Klaar voor het échte avontuur?

5 REDENEN WAAROM DE GRANDLAND X ZO KRACHTIG IS

Flexibele grootsheid

Rij je graag van het ene avontuur naar het andere zonder je zorgen te maken over ruimte? Dan zullen de afmetingen van de Grandland X je zeker en vast bekoren. In 1-2-3 breid je de bagageruimte van 514 liter uit naar eentje van maar liefst 1.652 liter. De FlexFoldTM-zetels kun je zelfs in twee delen neerklappen waardoor je twee ongelijke delen (40:60) creëert. Het systeem is even flexibel als jouw levensstijl. Zoek je graag het avontuur op tussen de hoge witte bergtoppen? Dankzij een optioneel skiluik neem je zonder problemen je eigen skilatten mee. Dankzij een optioneel skiluik in het interieur van de Grandland X neem je zonder problemen je eigen latten mee.

Altijd verbonden

Is de batterij van je smartphone bijna leeg en ben je je adapter vergeten? Niet verbonden zijn is vandaag haast ondenkbaar. Maar geen nood: in de Opel Grandland X laad je je smartphone draadloos op. In het interieur van de Grandland X is namelijk een inductievak voorzien. Leg hem in het voorziene inductievak en de rest gaat vanzelf. Ben je in een gebied met slechte mobiele ontvangst en heb jij of iemand anders een ongeval? Met een druk op de knop sta je in contact met het noodhulpteam van Opel OnStar. Vanaf nu ben je écht altijd verbonden.

Maximale grip

Grind, modder, sneeuw… Niets houdt jou nog tegen. De Grandland X biedt niet alleen op vlak van afmetingen, maar ook qua veiligheid alle voordelen van een SUV en dat merk je van zodra de ondergrond avontuurlijker wordt. Dankzij het IntelliGrip-systeem rijd je vlot van de drukke stad door een zanderig gebied naar de besneeuwde bergen. Jij en je passagiers zullen zich een pak veiliger voelen. Het systeem staat standaard ingesteld maar je kan het handmatig uitschakelen of aanpassen. Kies een van de vijf modussen en blijf op koers, waar je wildste dromen je ook naartoe voeren.

Stijlvol cruisen

Met zijn scherpe lijnen en atletische uitstraling valt de Grandland X meteen op in het straatbeeld. Maar ook vanbinnen is hij indrukwekkend. Denk maar aan alle vernieuwende technologieën die erin verwerkt zitten. Automatische cruise control, actieve rijvakassistentie en -waarschuwing die je mooi binnen de lijntjes houdt, geavanceerde hulp bij het parkeren: zo wordt rijden extra prettig - én super veilig. Hoe hobbelig de weg ook is, jij geniet in alle soepelheid van het zachte en hoogwaardige interieur van de Grandland X. Dankzij de ergonomische zetels ervaar je zelfs een lange rit in de file als comfortabel. Maak een statement met je SUV en kies zelf je luxueuze binnenbekleding. Een stijlvol dak in een andere kleur of panoramisch zonnedak maken het plaatje helemaal af. Voortaan cruise jij in stijl.

360°-camera

In een drukke stad parkeren of achteruit wegrijden is niet altijd even gemakkelijk. Plots maken de parkeersensoren geluid, maar je weet niet waarom. Voel je de paniek al toeslaan? Je moet op zoveel tegelijkertijd letten dat je overal ogen zou willen hebben. Dat kan nu met de 360°-omgevingscamera. De geavanceerde ingebouwde camera’s detecteren alle obstakels rondom de wagen én naderend verkeer. Je ziet alles wat er gebeurt rondom je wagen op één scherm waardoor parkeren en achteruit wegrijden vanaf nu kinderspel zijn. Je zou bijna de afmetingen van de Grandland X vergeten.

ONTDEK ZELF OF ALLE LOF OVER DE NIEUWE OPEL GRANDLAND X GEGROND IS.

Laat hier je gegevens achter en we contacteren je voor een testrit zodra het kan.

Bekijk je liever eerst alle specificaties? Lees dan gerust de brochure over de Opel Grandland X.

Zie je jezelf al rijden in een Opel Grandland X? Kies dan alvast een motorisatie, kleur en velgen.

ONZE VESTIGINGEN