U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

5 redenen waarom de Opel Astra Sports Tourer een bijzondere break is.

GMAN, 13 november 2017 - Opel

Bij GMAN zijn we in de zevende hemel met de Opel Astra Sports Tourer. Het is en blijft dé breakuitvoering waarop vele gezinnen zaten te wachten. En terecht. Hij heeft alles: topdesign, comfort, technologie, efficiëntie, … Weet je wat? We laten je zelf beslissen over dit pareltje. In deze blog zetten we zijn vijf grootste troeven in de verf en dan is het aan jou om te oordelen of deze wagen meer is dan een doorsnee break. Hopelijk begrijp je dan waarom wij zijn nummer één fan zijn.

1. Technologische innovaties die je in luxemerken verwacht

De Astra Sports Tourer heeft een heleboel technologische snufjes die je eerder in het duurdere segment had verwacht. Zullen we er een paar overlopen?

  • Automatische achterklep: intelligent, elektrisch en handenvrij. Dat is wat de automatische achterklep van de Opel Astra Sports Tourer aanbiedt. Stel je voor: je hebt boodschappen gedaan en daar sta je dan. Met je handen vol voor een gesloten koffer. Gelukkig kan je bij de Opel Astra Sports Tourer met slechts één voetveeg onder de achterbumper je koffer openen. Dit is trouwens slechts één van die vier opties om je koffer te openen. De andere zijn: met de achterklep, met het knopje aan de bestuurdersdeur en met je sleutel.

2. Opel Astra Sports Tourer beschikt over een zee van ruimte

De nieuwe generatie Astra Sport Tourer is naast innovatief ook ruim én comfortabel. De bagageruimte bedraagt minimum 540 en maximum 1630 liter. Ideaal om met je gezin op vakantie te gaan, die oude kast van je grootmoeder naar het kot van je zoon te verhuizen of om bij de jaarlijkse grote kuis een bezoekje aan het containerpark te brengen. Bovendien tover je met de One Touch Fold-functie de achterbank weg zodat de auto zich met een zee van ruimte vult.

OPEL ASTRA SPORTS TOURER 1.4 TURBO
 

3. Adembenemend design

Mocht je geblinddoekt in de Opel Astra Sports Tourer plaatsnemen en ze nemen dan je blinddoek af: dan zou je denken dat je je in een luxewagen uit het duurdere segment bevindt. De constructeurs van Opel schotelen een design op maat voor. Ook het exterieur is gestroomlijnd om zo optimaal en efficiënt mogelijk samen met jou de wereld te ontdekken. Wist je trouwens dat je kunt kiezen uit tien verschillende metaalkleuren? Van Power Red en Emerald Green tot Asteroid Grey en Dark Caramel, welke kleur is jouw favoriet?

Opel Astra Sports Tourer kleuren

Voor de liefhebbers van velgen: ooit al een dijk van een wagen gezien, maar dan met wieldeksels? Geen zicht! Daarom heeft Opel een rijk assortiment aan 16”, 17” en 18” lichtmetalen velgen. Perfect om de Astra Sports Tourer wat meer cachet en panache te geven.

Op een mooie zomerdag kun je dankzij het glazen dak - dat je elektrisch kan bedienen - genieten van frisse lucht. De ingebouwde windgeleider elimineert onaangename turbulenties en het zonnescherm houdt de warmte buiten. 

Opel Astra Sports Tourer velgen
 

4. Persoonlijke assistent met OnStar

Een persoonlijke assistent in connectiviteit en dienstverleningen in je auto? Dat moet een droom zijn. Met OnStar maakt Opel die droom waar. De weg (of je auto) kwijt? Autopech? Medische hulp nodig? Dankzij Opel OnStar kun je overal, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar, contact opnemen met een persoonlijke Nederlandstalige assistent.

De Opel Astra is trouwens het eerste Opel-model dat vanaf zijn marktlancering uitgerust is met Opel OnStar. Zo’n technologie kom je niet vaak tegen in wagens van zijn prijsklasse.

Wil je weten wat Opel OnStar allemaal voor jou kan betekenen? Ontdek het hier. De eerste 12 maanden is OnStar gratis voor bestuurders van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer, daarna betaal je een maandelijks abonnement.

5. Opel Astra Sports Tourer heeft een prachtig prijskaartje

Al deze technologieën, innovaties en luxe-uitstraling krijg je trouwens voor een prikje. Met een instapprijs van 18.950,00 euro* kunnen we concluderen dat de nieuwe Astra Sports Tourer geen doorsnee break is. 

* Prijs zoals gekend op 2 juni 2017

Krijg je ook geen genoeg van de Opel Astra Sports Tourer? Vraag dan een proefrit aan en ervaar hoe het voelt om in een hoogwaardige break te rijden. Of download hieronder de gids waarin je alles te weten komt over deze bijzondere break.

Download het gedetailleerd overzicht van de Opel Astra

En ontdek waarom hij de hogere klasse nerveus maakt en hij mikt op de leidersplaats in het klassement van compacte wagens.