U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Ga veilig op reis met de auto in de kerstvakantie met My Travel

GMAN, 31 oktober 2018

Wat gaat de tijd snel… Binnenkort is het alweer winter! Wat zijn jouw plannen? Een skivakantie met de auto? Dan sta je waarschijnlijk te popelen om naar je bestemming te vertrekken, maar kijkt jouw auto er ook naar uit? Er bestaat geen grotere domper op de vakantievreugde dan onverwachte immobiliteit door een ongeval of autopech. Daarom bedachten we My Travel. Met dit servicepakket is je wagen helemaal vakantieproof zodat je veilig en extra comfortabel naar je winterse bestemming kunt trekken. Ontdek het servicepakket My Travel in deze blog.

Vertrek comfortabel op reis

Of je nu gaat uitwaaien aan zee of op shortski naar Oostenrijk vertrekt, My Travel staat voor je klaar. Dankzij My Travel reis je zonder zorgen, maar vooral extra comfortabel. Indien je kiest voor het My Travel-pakket, mag je gedurende één week onze dakdragers, dakkoffers, sneeuwkettingen of fietsendragers op trekhaak gebruiken. Waar het addertje zit? Nergens. Deze dienst maakt standaard deel uit van het pakket, zonder dat je hiervoor een waarborg of een extra kost moet betalen.

Het enige wat je moet doen, is je auto vóór vertrek in een van onze vestigingen binnenbrengen. Onze experts onderwerpen je auto dan aan een grondige controle. Zo vertrek je met een gerust hart op reis. Wil je de dakdragers, dakkoffers, sneeuwkettingen of fietsendragers verlengen? Dat is perfect mogelijk voor 29.95 euro per week. Wees je ook bewust van het feit dat winterbanden geen overbodige luxe, maar pure noodzaak zijn.

Compleet nazicht

Het My Travel-servicepakket biedt voor vertrek ook een compleet nazicht van je auto aan. Van uitgebreide bandencontrole tot volledig nazicht van het koetswerk: My Travel verzekert het geruste gevoel dat iedere chauffeur verdient voor een lange autorit. Tijdens een grondige check-up van je wagen controleren onze experts alle veiligheidssystemen. Zo weet je in no time of je auto klaar is voor de winter of niet.

Is er tijdens deze preventieve check-up geen enkel probleem te bespeuren? Dan sturen we je met een gerust hart de baan op. Ontdekken we toch een gebrek? Dan lossen wij het snel voor je op. Zo verlies je geen tijd en hoef je je geen zorgen te maken dat je wagen je in de steek laat.

Ontdek My Travel nu

Je weet inmiddels dat extra comfort centraal staat in het My Travel-pakket, naast een grondig nazicht van je auto natuurlijk. Benieuwd welke specifieke andere diensten in deze unieke formule zijn inbegrepen? Hier vind je een praktisch overzicht. 

Maak snel een afspraak en ga veilig en zorgeloos op reis met het My Travel-pakket. Op zoek naar meer veiligheid voor een beperkt budget? Of wil je het hele jaar zonder zorgen rondrijden? Bekijk dan zeker onze andere voordelige servicepakketten: My Safety en My comfort. Ben je graag als eerste op de hoogte van onze nieuwe modellen, strafste stockdeals, handige tips of laatste blogartikels? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media.

Op de hoogte blijven van al onze bewegingen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe modellen, strafste stockdeals, handige tips en laatste blogartikels.

content offer